Ko se v začetku leta 2024 oziramo v preteklost naše poti in kontempliramo njeno prihodnost, vam ob tem izrekamo hvaležnost za vašo stalno podporo, ki ste nam jo ničkolikokrat radodarno izkazali. 


Vaša prisotnost, bodisi z rednimi obiski bodisi z nakupi umetniških del, knjig in drugih publikacij, je bila gonilna sila naših ustvarjalnih prizadevanj.

Vaša zavezanost galeriji nam je omogočila predstavitev progresivnih umetniških praks tako doma kot v tujini, udeležbo na umetnostnih sejmih in izvedbo številnih drugih projektov, ki bogatijo naš umetnostni prostor in neposredno podpirajo umetnice in umetnike. S tem je botrovala uresničevanju naših načelnih kreativnih vizij in ambicij. Vaša podpora je izkaz zaupanja našemu delu in dokaz deljene strasti do umetnosti, ki nas povezuje kot skupnost, dragocena vez, zaradi katerih galerija živi.


Vabimo tako obstoječe prijatelje kot tudi novince, da se (ponovno) pridružite naši iniciativi RAVNIKAR FRIENDS in postanete ponosni imetniki članske kartice, ki je personalizirana in izdana na vaše ime ter velja od datuma registracije. Za letno članarino v višini 100 EUR boste prejeli številne ugodnosti: uživajte v 10-odstotnem popustu na vse nakupe umetniških del, kar vam zagotavlja odlično priložnost za obogatitev vaše osebne zbirke. Poglobite se v metodologije umetniških procesov z brezplačnim dostopom do ateljejev razstavljajočih umetnikov ter prejmite brezplačno strokovno svetovanje o umetniških naložbah, s čimer boste zagotovili, da bodo vaše odločitve usklajene z vašim okusom in preferencami. Popestrite svoja kulturna doživetja z VIP dostopom do mednarodnih umetnostnih sejmov ali se ustavite na enem od naših odmevnih galerijskih srečanj!

Člansko izkaznico lahko kupite v RAVNIKAR galeriji od srede do petka (od 12.00 do 18.00) in v soboto (od 11.00 do 14.00).
Mailing List
Contact
RAVNIKAR©2024  
RAVNIKAR is a non-profit arts organisation devoted to championing and nurturing emerging voices in contemporary art.Follow #ravnikar #ravnikargalleryspace
Instagram: @ravnikargalleryspace
Linktree, Linkedin, Threads